Ultima actualizare: September 10, 2019

Politica de confidențialitate (standard GDPR)

Această pagină vă informează despre politica de confidențialitate a site-ului www.sainderma.com privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale atunci când utilizați serviciul nostru.

Definiții

Editura: Persoana fizică sau juridică, care publică servicii de comunicare pentru publicul online reprezentat de compania Sainderma Paris, o companie privată înregistrată în Franța cu numărul SIREN 851 466 821 și cu sediul la 205 Rue La Fontaine 94120 Fontenay-sous-Bois , Franța.

Site-ul: Toate site-urile, paginile de Internet și serviciile online oferite de Editor sub numele de domeniu www.sainderma.com

Utilizatorul: persoana care utilizează Site-ul și serviciile.

Natura datelor colectate

În contextul utilizării site-urilor, Editorul poate colecta următoarele categorii de date referitoare la Utilizatorii săi:

Date de identificare: prenume, prenume, adresă, e-mail, telefon

Date de conectare (adrese IP, jurnalele de evenimente etc.)

Comunicarea datelor cu caracter personal către terți

Comunicarea către autorități pe baza obligațiilor legale

Pe baza obligațiilor legale, datele dvs. personale pot fi dezvăluite în conformitate cu o lege, un regulament sau prin decizia unei autorități de reglementare sau a unei autorități judiciare competente. În general, ne angajăm să respectăm toate normele legale care pot împiedica, limita sau reglementa diseminarea informațiilor sau a datelor și, în special, de a respecta Legea nr. 78-17 din 6 ianuarie 1978.

Comunicare către parteneri terți

Putem pune la dispoziția anumitor date cu caracter personal partenerilor strategici care lucrează cu noi, pentru furnizarea de produse și servicii sau pentru a ne ajuta să comercializăm produsele noastre către clienți.

Viralitatea condițiilor de reutilizare a datelor cu caracter personal

Fără angajament cu privire la viralitatea condițiilor de reutilizare

Dacă datele dvs. personale sunt comunicate unui terț, se aplică condițiile de confidențialitate ale terței părți.

Informații prealabile pentru comunicarea datelor cu caracter personal către terți în cazul fuziunii / absorbției

Informații prealabile și posibilitatea de renunțare înainte și după fuziune / achiziție

În cazul în care participăm la o fuziune, achiziție sau orice altă formă de transfer de active, ne angajăm să garantăm confidențialitatea datelor dvs. personale și să vă informăm înainte de a fi transferate. sau sub rezerva unor noi reguli de confidențialitate.

Scopul reutilizării datelor cu caracter personal colectate

Efectuați operațiuni legate de managementul clienților privind:

• contractele; ordinele ; livrările; facturile ; contabilitate și în special gestionarea contului clienților

• un program de fidelizare în cadrul uneia sau mai multor persoane juridice;

• monitorizarea relațiilor cu clienții, cum ar fi efectuarea de sondaje de satisfacție, gestionarea reclamațiilor și serviciul post-vânzare

• selecția clienților pentru a efectua studii, sondaje și teste de produs (cu excepția acordului persoanelor în cauză colectate în condițiile prevăzute la articolul 6, aceste operațiuni nu trebuie să conducă la crearea de profiluri susceptibile să dezvăluie date sensibile – rasiale sau origini etnice, filozofice, politice, sindicale, opinii religioase, viață sexuală sau sănătatea oamenilor)

Gestionarea opiniilor oamenilor cu privire la produse, servicii sau conținut

Agregarea datelor

Agregarea cu date non-personale

Putem publica, dezvălui și utiliza informații agregate (informații referitoare la toți utilizatorii noștri sau la anumite grupuri sau categorii de utilizatori pe care le combinăm, astfel încât un utilizator individual să nu mai poată fi identificat sau menționat) și informațiile care nu sunt personale pentru sector și analiza de piață, profilări demografice, scopuri promoționale și publicitare și alte scopuri comerciale.

Agregare cu date personale disponibile în conturile sociale ale Utilizatorului

Dacă vă conectați contul la un cont al altui serviciu pentru a trimite mai multe, acest serviciu ne poate furniza profilul și informațiile de conectare, precum și orice alte informații a căror divulgare ați fost autorizată. Putem agrega informațiile referitoare la toți ceilalți Utilizatori, grupuri, conturi, cu date personale disponibile utilizatorului.

Colectarea datelor de identitate

Libertatea de consultare

Consultarea Site-ului nu necesită înregistrare sau identificare prealabilă. Poate fi făcută fără a furniza date

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind următoarea adresă de e-mail: contact@sainderma.com sau utilizând pagina de contact de pe acest site web.